• Taze
Yakınlık Anahtarı, Mesafe Sensörü DC6-36V Gömülü Olmayan Dedektör Mesafe Algılama için M18 İplik (TOSD-04-509 NPN Normalde Açık)

Yakınlık Anahtarı, Mesafe Sensörü DC6-36V Gömülü Olmayan Dedektör Mesafe Algılama için M18 İplik (TOSD-04-509 NPN Normalde Açık)

₺ 0.00
Malların
İşlenmemiş

Yakınlık anahtarının sensör kafası, ısıya dayanıklı ve darbeye dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.Mesafe algılama, bilgi iletimi, hız kontrolü, sayma kontrolü, anormal algılama vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılır.Yakınlık değiştirme sensörü hızlı tepki verir, nesneleri hassas bir şekilde algılayabilir ve sinyal gönderebilir.Mükemmel çelik dişli kabuk yüksek sertliğe sahiptir ve çeşitli zorlu ortamlara uyum sağlayabilir.Standart tel kullanın, iyi iletkenliğe ve esnekliğe, eğilme direncine sahiptir, su geçirmez ve yağ geçirmezdir.Özellik : 1. Yakınlık değiştirme sensörü hızlı tepki verir, nesneleri hassas bir şekilde algılayabilir ve sinyal gönderebilir.2. Standart tel kullanın, iyi iletkenliğe ve esnekliğe, eğilme direncine sahiptir, su geçirmez ve yağ geçirmezdir.3. Mükemmel çelik dişli kabuk yüksek sertliğe sahiptir ve çeşitli zorlu ortamlara uyum sağlayabilir.4. Yakınlık anahtarının sensör kafası, ısıya dayanıklı ve darbeye dayanıklı ABS malzemeden yapılmıştır.5. Mesafe algılama, bilgi iletimi, hız kontrolü, sayma kontrolü, anormal algılama vb.Alanlarda yaygın olarak kullanılır.Nasıl Kullanılır : Kablolama Talimatları : Kahverengi-Pozitif Kutup Güç kaynağımavi-Negatif Kutup Güç kaynağısiyah - Çıkış sinyalleriözelleştirme : Öğe Türü : Yakınlık anahtarımalzeme : Çelik + ABS plastikçalışma Gerilimi : DC6-36 VThread Şartname : M18 Wire Uzunluğu : Yaklaşık. 196 cm / 77.2 inçevre Nem : 35 ~ 95 % HRAmbient Sıcaklık : -25℃-+65℃ (donma yok) Paket Listesi : 1 x Yakınlık Anahtarı.

Ürün Özellikleri

Item Type:
Proximity Switch
Material:
Steel + ABS plastic
Rated Working Voltage:
DC6-36V
Thread Specification:
M18
Wire Length:
Approx. 196cm / 77.2in
Environmental Humidity:
35~95%HR
Ambient Temperature:
-25℃-+65℃ (no freezing)
Package List:
1 x Proximity Switch :

Benzer ürünler