• Taze
Su geçirmez Diş Fırçası, IPX6 Su Geçirmez Teknoloji Çıkarılabilir Fırça Kafası Elektrikli Diş Fırçası Çok Yumuşak Fırça Birinin

Su geçirmez Diş Fırçası, IPX6 Su Geçirmez Teknoloji Çıkarılabilir Fırça Kafası Elektrikli Diş Fırçası Çok Yumuşak Fırça Birinin

₺ 38.20
Malların
İşlenmemiş

Bu elektrikli diş fırçası 5 modu destekler : Temiz, Lehçe, Beyaz, Gumcare, Hassas.Fırça kafası çıkarılabilir, diş fırçasının temizliğini sağlayan ve uzun süre kullanılabilen fırça kafasını değiştirebilirsiniz.Elektrikli diş fırçaları diş etlerini etkili bir şekilde koruyabilir, periodontal kan dolaşımını teşvik edebilir ve periodontal hastalıkların oluşumunu azaltabilir.IPX6 su geçirmez teknolojisini benimser ve banyo sırasında kullandığınızda herhangi bir hasar konusunda endişelenmezsiniz.Fırça kafası çok yumuşaktır ve temizleme işlemi sırasında diş etlerine zarar vermez.Özellik : 1. Elektrikli diş fırçaları diş etlerini etkili bir şekilde koruyabilir, periodontal kan dolaşımını teşvik edebilir ve periodontal hastalıkların oluşumunu azaltabilir.2. Bu elektrikli diş fırçası 5 modu destekler : Temiz, Lehçe, Beyaz, Gumcare, Hassas.3. IPX6 su geçirmez teknolojisini benimser ve banyo sırasında kullandığınızda herhangi bir hasar konusunda endişelenmezsiniz.4. Fırça kafası çok yumuşaktır ve temizleme işlemi sırasında diş etlerine zarar vermez.5. Fırça kafası çıkarılabilir, diş fırçasının temizliğini sağlayan ve uzun süre kullanılabilen fırça kafasını değiştirebilirsiniz.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Elektrikli diş fırçasımalzeme : plastikyapı-pil : Lityum Pil 120 mahsu geçirmez Seviye : IPX6 Instructions : 1. Diş macununun sıçramasını önlemek için, kullanmadan önce fırça kafasına az miktarda diş macunu alın ve ihtiyaçlarınıza göre uygun dişliyi seçin.2. Diş fırçasını kıllar ve kıllar arasında 45 derecelik bir açıyla yavaşça hareket ettirin. gums.Do diş fırçasına çok sert basmayın ve fırçaladıktan sonra su ile durulayın.Paket listesi : 1 x Elektrikli Diş Fırçası1 x USB Şarj Hattı1 x Talimat.

Ürün Özellikleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Electric Toothbrush
Material:
Plastic
Built-in battery:
Lithium Battery 120mAh
Waterproof Level:
IPX6
Instructions:
1. In order to prevent the toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
2. Move the toothbrush slowly at a 45-degree angle between the bristles and the gums. Do not press the toothbrush too hard, and rinse with water after brushing. :
Package List:
1 x Electric Toothbrush1 x USB Charging Line :
1 x Instruction :

Benzer ürünler