• Taze
CXJJ Tiftik İnce Yün Sihirli Renk En Yumuşak Kalite Tığ İşi Örgü Malzemeleri Örgü için İdeal Kordon Uzun ve Yumuşaktır (Renk:

CXJJ Tiftik İnce Yün Sihirli Renk En Yumuşak Kalite Tığ İşi Örgü Malzemeleri Örgü için İdeal Kordon Uzun ve Yumuşaktır (Renk:

₺ 108.30
Malların
İşlenmemiş

Yeni başlayanlar için ideal iplik-işçilik yoluna çıkmak isteyenler için.Bu iplik topu tiftik, yün ve diğer malzemelerden yapılmıştır.Her topun ağırlığı yaklaşık 100g, sezon için uygun : ilkbahar, sonbahar ve kış;.Bu iplik topu, iyi sıcaklık tutma özelliğine sahip, çok yumuşak ve rahattır.Yağ bağırsakları örgü, kazak, eşarp, şapka vb.Için uygundur.örme olabilir.Çeşitli renk ve özelliklere sahip, her zaman sizin için uygun bir şey vardır.Ürün adı : İplik topuürün malzemesi : tiftik, yün, boncuklanma önleyici elyafürün rengi : renkleruygulamanın kapsamı : şeyleri bağlamak, el yapımı yapmak, eşarp dokuma vb.Için uygundur.istemi : 1. Lütfen satın almadan önce öğenin boyutunu ve rengini dikkatlice kontrol edin.2. Ürün fotoğraflarında gösterilen iplik topları hariç, başka hiçbir ürün dahil değildir.3. Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farklılıkları olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın.4. Yukarıdaki veriler sadece referans içindir, boyut manuel olarak ölçülür, her değişken farklı olabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler