• Taze
CHENC Kalınlaşmış Plastik Hollow çöp tenekesi Ev Basit Büyük Banyo Mutfak çöp tenekesi Oturma Odası Ortaya çöp tenekesi (19.

CHENC Kalınlaşmış Plastik Hollow çöp tenekesi Ev Basit Büyük Banyo Mutfak çöp tenekesi Oturma Odası Ortaya çöp tenekesi (19.

₺ 0.00
Malların
İşlenmemiş

OD【KOKU YOK, MEYVE sineği KOMPOST KUTUSU YOK】 : Kapaklı ve iç kovalı yükseltilmiş İç mekan kompost kutusu, özellikle gizli, kokusuz bir meyve sineği olarak tasarlanmıştır;. ★Hollow çöp tenekesi Yaratıcı ofis ev plastik sıhhi kova mutfak banyo sıhhi tüp Fabrika doğrudan satış 。. ★Uygun : Çay poşeti sarmalayıcıları veya sakız için masanızın üstünde kullanılabilir wrappers.As sonuç olarak, bu küçük çöp kutusu kesinlikle ofis çalışanlarının, Terzilerin, kahve makinelerinin, ev hanımlarının vb.Yardımcısıdır. ★ Occation : Boyut, dolaplar, ofis, araba, masa üstü ve benzeri küçük alanlar için uygundur .countertop.It kahve telvesi, atık kağıt,kabuklar, kırıntılar, paketler ve her küçük çöpü tutar. ★Kolay Bakım-nemli bir bezle silerek veya yumuşak sabun ve su kullanarak temizleyin; Yıkadıktan sonra tamamen kurutduğunuzdan emin olun;. 【ÇÖP torbasını OTOMATİK olarak KAPATMA】 : Benzersiz iç kova düğmesi tasarımı, her iki taraftaki iç kova tutamağını basarak ayağa kaldırabilir, çöp torbasını kirletmeden kolayca kapatabilir ve alabilir. hands.It bu, kullanım sürecinde sizi daha rahat ve konforlu hale getiren yükseltilmiş bir asılı çöp tenekesidir.Şekil : yuvarlakmalzeme : Plastik Opening yöntemi : kapak yokfonksiyon : Çok fonksiyonlu depolama kovası.

Ürün Özellikleri

Benzer ürünler