• Taze
KSHQU Dönen Telefon Ayna Dikiz 360° Çok Fonksiyonlu Tutucu Araba Evrensel Tutucu Dağı Telefon Araçları ve Ev Geliştirme (Siyah)

KSHQU Dönen Telefon Ayna Dikiz 360° Çok Fonksiyonlu Tutucu Araba Evrensel Tutucu Dağı Telefon Araçları ve Ev Geliştirme (Siyah)

₺ 37.08
Malların
İşlenmemiş

Paket İçerir : 1 X dikiz aynası telefon Tutucu.Kurulum Yeri : Araba Dikiz Aynası, Araba Koltuğu. [Hizmet] Ürünlerimiz Hakkında Herhangi Bir Sorunuz Varsa, Lütfen Bize Ulaşın, Size Tatmin Edici Bir Çözüm Sunacağız. [Güçlü Uyumluluk] Araç Telefonu Tutucusu, 4.0-6.1 İnç Genişliğindeki Tüm Cep Telefonları Ve Cihazlarla Uyumludur.Renk : Siyah, Beyaz. [Hizmet] Ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın, size tatmin edici bir çözüm sunacağız.Uygulanabilir : 4.0-6.1 inç cep telefonuözelleştirme : Malzeme : ÇEKİmp Paket içeriği : 1 x dikiz aynası Telefon tutucurenk : siyah, beyaz[Güçlü uyumluluk] Araç telefonu tutucusu, 4.0-6.1 inç genişliğindeki tüm cep telefonları ve cihazlarla uyumludur.[Yüksek kaliteli malzeme] Yüksek kaliteli ABS malzeme, dayanıklı, çizilmesi kolay değil, şık tasarım, kurulumu kolay, basit ve pratik.[360°döndürme] İstediğiniz gezinme açısına ayarlamanız, rotanızı daha iyi planlamanız ve kolayca sürmeniz için uygun olan yatay/dikey ekran değiştirmeyi destekler.Kurulum yeri : araba dikiz aynası, araba koltuğu [Görünmez depolama] Bir itme çubuğu ile dikiz aynasının arkasında saklayabilir ve daha sonra use.It kullanılmadığı zaman gizlenebilir, bu nedenle görüşünüze müdahale etmez ve sürüşü etkilemez safe.Net ağırlık : yaklaşık 70g.

Ürün Özellikleri

Material:
ABS
The package includes:
1 x Rearview Mirror Phone Holder
Color:
black, white
[Strong compatibility] The car phone holder is compatible with all mobile phones and devices with a width of 4.0-6.1 inches. :
[High-quality material] High-quality ABS material, durable, not easy to scratch, stylish design, easy to install, simple and practical. :
[360°rotation] Supports horizontal/vertical screen switching, which is convenient for you to adjust to the desired navigation angle, better plan your route, and drive easily. :
Installation location:
car rearview mirror, car seat
[Invisible storage] You can store it behind the rearview mirror with a push rod, and then pull it out for use. It can be hidden when not in use, so it will not interfere with your sight and affect driving safe. :
Net weight:
about 70g

Benzer ürünler